Matematik
Uforståelig opgave
26. august 2007 af
Nevio (Slettet)
Hej alle..
Jeg har lige en opgave som jeg ikke helt aner hvad jeg skal gøre med:
"Grafen for funktionen f(x)=-x^2+9 afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængde M, der har et areal.
Beregn arealet af M."
Mangler jeg ikke noget for at kunne løse den..?
på forhånd tak
Jeg har lige en opgave som jeg ikke helt aner hvad jeg skal gøre med:
"Grafen for funktionen f(x)=-x^2+9 afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængde M, der har et areal.
Beregn arealet af M."
Mangler jeg ikke noget for at kunne løse den..?
på forhånd tak
Svar #2
26. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)
du sætter x^2=9 <=> x=3 eller x=(-3), grænserne, som ibibib har skrevet. et er en parabel, der vender grenene nedad, tegn den!
Skriv et svar til: Uforståelig opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
