Fysik

strækning

27. august 2007 af Triiine-Musen (Slettet)
hvis man kender en hastighed 30km/t og tid 7200sek

hvordan regner man så strækningen ud?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2007 af Hindsborg (Slettet)

lav tiden om til timer. Dvs 7200/60(min) = 120/60(timer). Prøv nu herfra.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

7200 sek er 2 timer, ¨så 30 km/t * 2 t = 60 km. Husk altid at skrive enhederne.

Svar #3
27. august 2007 af Triiine-Musen (Slettet)

ahhh hehe

så giver det 3600 ikke? :)

Svar #4
27. august 2007 af Triiine-Musen (Slettet)

hvad?...

tænke pause.....

Svar #5
27. august 2007 af Triiine-Musen (Slettet)

jeg har den nu ;)

tak skal i have

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. august 2007 af Hindsborg (Slettet)

Skriver lige ned for en sikkerheds skyld:

7200sek/60sek = 120 min

120min/60min = 2 timer

Du kører 30 km på en time, og i dette tilfælde kører du i 2 timer; ergo er det: 30km/t * 2timer (præcis som Morsing skriver).

Skriv et svar til: strækning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.