Spansk
Problemer med spanske oversættelser
27. august 2007 af
leverpostejsmad (Slettet)
Jeg har også problemer med:
1) Det regnede = llovían ?
2) ferielejr = ?
3) Jeg vil gerne fortælle hvad det er/går ud på = ?
4) De sender 20 børn på lejr (der er verbet 'sender', jeg er i tvivl om) = ?
5)Det er børn, som af sociale og økonomiske årsager (det er 'som' jeg ikke kan finde ud af) = ?
6) at komme på ferie = ?
Jeg håber, nogen kan hjælpe.. bare nogle af dem er helt fint :-)
1) Det regnede = llovían ?
2) ferielejr = ?
3) Jeg vil gerne fortælle hvad det er/går ud på = ?
4) De sender 20 børn på lejr (der er verbet 'sender', jeg er i tvivl om) = ?
5)Det er børn, som af sociale og økonomiske årsager (det er 'som' jeg ikke kan finde ud af) = ?
6) at komme på ferie = ?
Jeg håber, nogen kan hjælpe.. bare nogle af dem er helt fint :-)
Svar #1
27. august 2007 af MHE (Slettet)
1) 'Det regnede' må hedde llovía
2) ferielejr hedder campo de vacaciones så vidt jeg er orienteret.
3) Me gustaría hablar sobre lo que trata el texto/la pelicula/...
4) Godt spørgsmål. Måske despedir?
5) Skal lige have hele sætningen for at kunne oversætte hele meningen
6) ir de vacaciones
2) ferielejr hedder campo de vacaciones så vidt jeg er orienteret.
3) Me gustaría hablar sobre lo que trata el texto/la pelicula/...
4) Godt spørgsmål. Måske despedir?
5) Skal lige have hele sætningen for at kunne oversætte hele meningen
6) ir de vacaciones
Svar #2
28. august 2007 af leverpostejsmad (Slettet)
Mange tak.
Vdr. 5'eren. Sætningen hedder:
"Det er børn, som af sociale og økonomiske årsager ikke kommer på ferie."
Vdr. 5'eren. Sætningen hedder:
"Det er børn, som af sociale og økonomiske årsager ikke kommer på ferie."
Svar #3
28. august 2007 af MHE (Slettet)
Son niños que a causas economicas y sociales no van de vacaciones
Skriv et svar til: Problemer med spanske oversættelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
