Matematik
vektor
28. august 2007 af
bennyjørgense (Slettet)
hjælp med det her. forstår det simpelthen ikke.
det er opg 524 i MAT 3H
Bestem tallene s og t så:
(3;6,5) = s (-1;3) + t (2 ; -1)
Tegn derefter en illustration, der viser resultatet.
det er opg 524 i MAT 3H
Bestem tallene s og t så:
(3;6,5) = s (-1;3) + t (2 ; -1)
Tegn derefter en illustration, der viser resultatet.
Svar #1
28. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)
(3,6½) = (-s,3s)+(2t,-t) (tal ganges ind i paranteserne
så:
3=2*t-s og 6½=3*s-t
du har nu 2 ligninger med 2 ubekendte, demløser du,
repeter dine regneregler for vektorer
så:
3=2*t-s og 6½=3*s-t
du har nu 2 ligninger med 2 ubekendte, demløser du,
repeter dine regneregler for vektorer
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
