Matematik
Pythagoras - regning
28. august 2007 af
Mageed007 (Slettet)
Hej alle sammen, der er en af opgaverne som jeg ikke helt forstår.
Opgaven: En retvinklet trekant har en omkreds på 200cm
Den største katete er 3 gange så lang som den mindste katete. Find hypotenusen
Jeg håber i kan hjælpe, men hvis ikke så er det ligemeget da det er noget jeg gerne vil lære.
Opgaven: En retvinklet trekant har en omkreds på 200cm
Den største katete er 3 gange så lang som den mindste katete. Find hypotenusen
Jeg håber i kan hjælpe, men hvis ikke så er det ligemeget da det er noget jeg gerne vil lære.
Svar #2
28. august 2007 af kleif
Hov... der er der vist lidt forveksling i mine længer og grad angivelser:
vinklen C = 90 grader
|a|+|b|+|c| = 200cm
|a| = 3*|b|
vinklen C = 90 grader
|a|+|b|+|c| = 200cm
|a| = 3*|b|
Svar #3
28. august 2007 af ibibib (Slettet)
a²+b²=c²
(3b)²+b²=c²
9b²+b²=c²
10b²=c²
a+b+c=200
3b+b+c=200
4b+c=200
To ligninger med to ubekendte.
(3b)²+b²=c²
9b²+b²=c²
10b²=c²
a+b+c=200
3b+b+c=200
4b+c=200
To ligninger med to ubekendte.
Svar #4
28. august 2007 af Mageed007 (Slettet)
Nej jeg er faktisk ikke helt med, jeg forstår ikke hvordan, kan i skære det i pap. =)
Skriv et svar til: Pythagoras - regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
