Matematik
Forstår ikke...
28. august 2007 af
Nevio (Slettet)
Hej alle sammen..
Der er en ligning som jeg skal isolere i hånden og aner ik hva jeg ska gøre:
(ln(2)*x+1)*2^x=0
Jeg har prøvet med nul reglen.. men hvordan kan jeg isolere 2^x=0 hvis jeg bruger nulreglen..
PÅ forhånd tak..
Der er en ligning som jeg skal isolere i hånden og aner ik hva jeg ska gøre:
(ln(2)*x+1)*2^x=0
Jeg har prøvet med nul reglen.. men hvordan kan jeg isolere 2^x=0 hvis jeg bruger nulreglen..
PÅ forhånd tak..
Svar #2
28. august 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Hvis værdien skal være 0, skal en af de to faktorer være 0.
Altså enten er 2^x = 0
eller også er
ln(2)*X+1 = 0
Altså enten er 2^x = 0
eller også er
ln(2)*X+1 = 0
Svar #3
28. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)
du har et produkt, der skal være 0, så
2^x=0 eller x*ln(2)+1=0 eller
x=1 eller x*ln(2)=-1
så kan du gå videre
2^x=0 eller x*ln(2)+1=0 eller
x=1 eller x*ln(2)=-1
så kan du gå videre
Skriv et svar til: Forstår ikke...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
