Matematik
Beregn koordinatsæt
11. maj 2004 af
LillePer (Slettet)
Hej derude!?!
Nogen, som umiddelbart kan løse følgende:
Beregn koordinatsættet til hverf af de punkter, der er fælles for grafen for f og har linjen med ligningen Y = x + 1.
F(x)= (4x-4)/(x^2+4)
Linjen = y = x + 1
Substitutionsmetoden eller lige store koefficienteres metode kan jeg ikke få til at passe for at finde fælles punkter? Er der nogen, som kan hjælpe
På forhånd tak
Nogen, som umiddelbart kan løse følgende:
Beregn koordinatsættet til hverf af de punkter, der er fælles for grafen for f og har linjen med ligningen Y = x + 1.
F(x)= (4x-4)/(x^2+4)
Linjen = y = x + 1
Substitutionsmetoden eller lige store koefficienteres metode kan jeg ikke få til at passe for at finde fælles punkter? Er der nogen, som kan hjælpe
På forhånd tak
Svar #1
11. maj 2004 af Mads^^ (Slettet)
de punkter der er fælles er der hvor de to skærer hinanden. dsv (x+1)(x^2+4)=4x-4
Skriv et svar til: Beregn koordinatsæt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
