Fysik
Hjælp til fysik opgave
02. september 2007 af
duru22 (Slettet)
En cyklist A kører med konstant fart 12km/t, nærmer sig et stopsignal hvor en anden cyklist B holder stille. Da A er 20m fra B starter B og kører med konstant acceleration indtil han har opnået As fart hvorefter de kører side om side.
a) Hvor stor har B's acceleration været?
b) Hvor langt fra stopsignalet har A indhentet B?
jeg har selv prøvet men jeg kan ikke rigtig få en ordenlig resultat da jeg får a til et minus tal.. hjælp
a) Hvor stor har B's acceleration været?
b) Hvor langt fra stopsignalet har A indhentet B?
jeg har selv prøvet men jeg kan ikke rigtig få en ordenlig resultat da jeg får a til et minus tal.. hjælp
Svar #1
02. september 2007 af martinrv (Slettet)
a) a = v/t og t = s/v. Dvs. a = v^2/s.
Altså: a = (12/3,6 m/s)^2/20m = 0,17 m/s^2.
/martinrv
Altså: a = (12/3,6 m/s)^2/20m = 0,17 m/s^2.
/martinrv
Skriv et svar til: Hjælp til fysik opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
