Andre fag

Grænse for elever på et hold?

04. september 2007 af Christinana (Slettet)
Hej,

Er der nogen, der ved, om der er en grænse for, hvor mange elever man højst må være på et hold (valgfagshold) eller klasse i gymnasiet?

Tak.

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2007 af Epimetheus (Slettet)

Det er skolen der fastsætter det - de færreste vil acceptere mere end 30, men jeg har hørt om op til 35, da man - ligesom flyselskaber - overbooker, da man ved at der falder nogle fra :-)

Svar #2
05. september 2007 af Christinana (Slettet)

Jeg synes nemlig, at vi er lige lovlig mange på mit filosofihold (29 elever fra 2g og 3g), men stadigvæk under 30 :/
På datalogiholdet er de til gengæld kun 11... så synes jeg godt, at man kunne dele filosofiholdet op, især i et fag som filosofi, som er et diskussionsfag .

Brugbart svar (1)

Svar #3
05. september 2007 af allan_sim

#2.
Der er ingen formelle grænser - de blev fjernet med gymnasiereformen. At dele filosofiholdet i to koster penge - og da gymnasierne er selvejende institutioner, må de tage højde herfor.

Brugbart svar (1)

Svar #4
05. september 2007 af math-freak++ (Slettet)

Er grænsen ikke maks 28 elever pr. klasse?

Brugbart svar (1)

Svar #5
05. september 2007 af allan_sim

#4.
Nej.

Brugbart svar (1)

Svar #6
05. september 2007 af akadina (Slettet)

Vi startede 33 i min klasse. Nu er vi nede på 30. Det er lige før man går og håber på at nogle flere dropper ud. Men som allan_sim siger, er der ingen grænser på den 'nye' gymnasiereform.

Hvis det er et stort problem kan i evt. prøve at gå til skolens ledelse og høre om der kan laves nogle deletimer ind imellem. Det er muligt, at de ikke kan/vil gøre noget ved det, men de bliver gjort opmærksom på, at det er et problem.

Argumentet med at der er et datalogi-hold på 11, kan I nok ikke bruge til noget. Det er bare heldigt, at skolen har valgt at oprette det aligevel.

Brugbart svar (1)

Svar #7
05. september 2007 af Yieth (Slettet)

Nogle skoler proriterer nogle fag (din skole prioriterer datalogi), hvis det ikke er prioritetsfag skal man være 12 for at få oprettet et hold. der er ingen øvre grænse for hvor mange man må være på et hold, det skal bare foregå i et lokale der er godkendt til det antal mennesker der er på holdet.

Skriv et svar til: Grænse for elever på et hold?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.