Matematik

Reducer

04. september 2007 af KME89 (Slettet)
Hvorn reducer dette stykke:

(2a+3b)^2-3b(4a+2b)-(2a+b)(2a-b)

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2007 af Sherwood (Slettet)

Prøv selv først.

Svar #2
04. september 2007 af KME89 (Slettet)

kan ikke finde ud af det :( har givet op

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2007 af mathon


Folkeskolerepetition:

(a+b)^2 = a^2 + 2ab + b^2

(a+b)(a-b) = a^2 - b^2

a(b+c) = ab + ac

Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.