Matematik
reducer
04. september 2007 af
KME89 (Slettet)
Hej prøver igen..
(2a + 3b)^2-3b(4a+2b)-(2a+b)(2a-b)
- (2a + 3b)+ (2a + 3b)-3b(6ab+3b)^2-4ab^2
Har virkelig prøvet, men kan bare ikk reducer, og ved at det er forkert et svar ! ;/
(2a + 3b)^2-3b(4a+2b)-(2a+b)(2a-b)
- (2a + 3b)+ (2a + 3b)-3b(6ab+3b)^2-4ab^2
Har virkelig prøvet, men kan bare ikk reducer, og ved at det er forkert et svar ! ;/
Svar #1
04. september 2007 af ibibib (Slettet)
(2a+3b)^2 = 4a^2+9b^2+12ab
-3b(4a+2b) = -12ab-6b^2
-(2a+b)(2a-b) = -(4a^2-b^2) = -4a^2+b^2
-3b(4a+2b) = -12ab-6b^2
-(2a+b)(2a-b) = -(4a^2-b^2) = -4a^2+b^2
Skriv et svar til: reducer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
