Matematik

135 m2

05. september 2007 af Billal001 (Slettet)
Hej alle sammen. Jeg har ige en opgave her:

tegn en skitse af et hus på 135 m2..

Hvordan gør jeg det? Jeg kan nemlig ikke huske det.

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2007 af Riemann

du sørger for at længden gange bredden giver 135 m^2.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Du kan vælge frit her, så du kunne sætte længden = 9 meter, bredden = 5 meter og højden = 3 meter, så du får 3*5*9 kubikmeter = 135 kubikmeter, så skulle det være let at tegen ind i dit koordinarsystem (i,j,k).

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg så lige, at det skulle være grundplanen, 15 m * 9 m må være målene.

Svar #4
05. september 2007 af Billal001 (Slettet)

Tak for hjælpen... Jeg har fundet ud af det :I)

Skriv et svar til: 135 m2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.