Engelsk

hjæælp oversættelse fra dansk til engelsk

06. september 2007 af dizzyh (Slettet)
heej jeg har 6 linjer der skal oversættes, er der nogen der er skrape til at oversætte fra dansk til engelsk? såå hjææælp pleeas så er i bare vidunderlige, de første kommer her :

1: Lastbilchaufføren sagde, at han længere henne ad vejen havde set noget, der faktisk havde lignet en løve.

2. Han måtte uvilligt indrømme, at han 2 år tidligere havdet siddet i fængsel.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

Jah, hvis du selv kommer med et bud først.

Svar #2
06. september 2007 af dizzyh (Slettet)

Jeg er gået helt blank, derfor jeg har brug for hjælp i dag!, kan overhovedt ikke konsentrer mig. Har desperat brug for hjælp i dag

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

Lidt gloser.

1.
Lastbilschauffør = Lorry driver
længere henne ad vejen = further down the road
havde set noget = had seen something
faktisk = actually
lignet = looked like

2.
uvilligt = unwillingly
indrømme = admit
2 år tidligere = two years before
siddet i fængsel = been in jail

Svar #4
06. september 2007 af dizzyh (Slettet)

tusind taaak, det hjaalp rigtig meget :) nu mangler jeg så kun de sidste 4, håber du kan oversætte dise gloser: ( taaaaak)

-ofte er dyrere
-viser faktisk
-sjældent er tilfældet
-ville kun modvilligt
-hurtigt ville ødelægge den
-blandt gæsterne
-var en morder

Håber du kan hjælpe mig med de sidste, og mange tak endnu gang det var virkelig sødt af dig

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

#4.
Det er en smule svært at give den præcise oversættelse, da jeg ikke kender konteksten (altså hele sætningen). :-)

Svar #6
06. september 2007 af dizzyh (Slettet)

nåår ja :D kan jeg godt forstå: men de 3 af dem lyder:

- Vidnet ville kun modvilligt fortælle, hvad hun havde set om natten

- Naboen havde tit sagt, at han aldrig ville låne mig fin elektroniske plæneklipper. han troede tydligvis, at jeg ville ødelægge den.

-Man siger, at slagteren ofte er dyrere end supermarket, men en undersøgelse viser faktisk, at det sjældent er tilfældet.

:-D

Svar #7
06. september 2007 af dizzyh (Slettet)

.

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

-ofte er dyrere = usually is more expensive
-viser faktisk = actually shows
-at det sjældent er tilfældet = that it is a very rarely seen
-ville kun modvilligt fortælle = would only reluctantly say
-hurtigt ville ødelægge den = quickly would break it
-blandt gæsterne = among the guests
-var en morder = was a murder

Skriv et svar til: hjæælp oversættelse fra dansk til engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.