Matematik

Andre formler for det samme

06. september 2007 af Kristian22 (Slettet)
1) Arealet af en cirkel er pi*radius^2
- Hvordan finder jeg radius hvis jeg kender arealet?

2) Omkredsen af en cirkel er 2*pi*radius
- Hvordan finder jeg radius hvis jeg kender omkredsen?

3) Omkredsen af en cirkel er pi*diamater
- Hvordan finder jeg diamater hvis jeg kender
omkredsen?

4) Pythagoras' læresætning er a^2+b^2 = c^2
- Hvordan finder jeg a hvis jeg kender c og b
- Hvordan finder jeg b hvis jeg kender a og c

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2007 af mathon


1)
A = pi*r^2

Når du isolerer r
fås

r = sqr(A/pi)

og så fremdeles...

Skriv et svar til: Andre formler for det samme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.