Matematik
Bestem a på andengradsligningen..
08. september 2007 af
Beki (Slettet)
Hej, har lidt problemer med den her opg.
Bestem a så andengradsligningen 0=ax^2 + 4x - 5
( har netop en løsning)
Hvis den kun har en løsning må det jo betyde er d= 0 ?
og så skal man vel gøre brug af formelen d= b^2- 4ac?
Help! :)
Bestem a så andengradsligningen 0=ax^2 + 4x - 5
( har netop en løsning)
Hvis den kun har en løsning må det jo betyde er d= 0 ?
og så skal man vel gøre brug af formelen d= b^2- 4ac?
Help! :)
Svar #3
08. september 2007 af ibibib (Slettet)
a er ukendt. Men du kender jo b og c og d.
Når der er en ubekendt kan du isolere den.
Når der er en ubekendt kan du isolere den.
Svar #4
08. september 2007 af Beki (Slettet)
hov, :D .. nu fandt jeg ud af det .. :)
men tak for hjælpen ;D
men tak for hjælpen ;D
Skriv et svar til: Bestem a på andengradsligningen..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
