Matematik
integralregning
09. september 2007 af
Cille-muus (Slettet)
Hvordan udregnes denne lille opgave?
Er der nogen som kan hjælpe mig lidt?
http://peecee.dk/?id=66989
Har prøvet lidt:
t = sin(x)
dt/dx = cos(X)
dt = cos(x)*dx
Ved ikke om det er rigtigt og så kan jeg ikke komme videre.
Er der nogen som kan hjælpe mig lidt?
http://peecee.dk/?id=66989
Har prøvet lidt:
t = sin(x)
dt/dx = cos(X)
dt = cos(x)*dx
Ved ikke om det er rigtigt og så kan jeg ikke komme videre.
Svar #2
09. september 2007 af Cille-muus (Slettet)
dvs. t=cos(x)
dt/dx = sin(x)
dt = sin(x)*dx
Men nu ved jeg ikke rigtig hvordan jeg skal sætte det op. Altså beregne integralet.
Nu skal jeg vel sige t*dt?
cos(x)*sin(x)*dx ??
dt/dx = sin(x)
dt = sin(x)*dx
Men nu ved jeg ikke rigtig hvordan jeg skal sætte det op. Altså beregne integralet.
Nu skal jeg vel sige t*dt?
cos(x)*sin(x)*dx ??
Svar #5
09. september 2007 af ibibib (Slettet)
Nej, du skal regne videre. Bestem en stamfunktion til 1/t og indsæt derefter cos(x)=t.
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
