Matematik

hjælp

11. september 2007 af asma00 (Slettet)
jeg skal angive stamfunktion G til f ,hvis graf har linjen y=3x+2 som tangent når f(x) 6-3x
hvordan gør jeg det? opgaven siger mig ikke noget

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2007 af ibibib (Slettet)

Linjen y=3x+2 har hældningen 3.
Da F '(x)=f(x) er f(x) også tangentens hældning.
Du kan derfor bestemme røringspunktets x-koordinat (xo) ved at løse ligningen 3=f(x).

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2007 af jamila20 (Slettet)

hey den opgave kan den uddybes mere fordi det er mit 2g's pensum og ku godt tænke mig at det blev forklart lidt beder så jeg også forstår hvordan den løses

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2007 af ibibib (Slettet)

Hvad er det som du ikke forstår?

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2007 af jamila20 (Slettet)

hvordan man bestemmer røringspunkter

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2007 af ibibib (Slettet)

I denne opgave får du oplysninger om tangentens hældning. Tangentens hældning er 3 og f(x) angiver tangentens hældning.
Derfor kan du bestemme røringspunktets x-koordinat ved at løse ligningen f(x)=3.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.