Matematik
Sandsynlighed
13. september 2007 af
Annette16 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe med følgende opgave?
For en bestemt mønt er sandsynligheden for at få plat 0,52. Mønten tænkes kastet tre gange.
To hændelser A og B er givet ved:
A: Der kommer plat netop to gange.
B: Der kommer plat mindst én gang.
Beregn hver af sandsynlighederne P(A), P(B) og P(A|B)
Hvordan gøres det?
For en bestemt mønt er sandsynligheden for at få plat 0,52. Mønten tænkes kastet tre gange.
To hændelser A og B er givet ved:
A: Der kommer plat netop to gange.
B: Der kommer plat mindst én gang.
Beregn hver af sandsynlighederne P(A), P(B) og P(A|B)
Hvordan gøres det?
Svar #1
13. september 2007 af ibibib (Slettet)
Du skal benytte binomialfordelingen til de første to.
n=3 og p=0,52.
P(A) = P(X=2) =
P(B) = P(X>=1) =
I den sidste kan du benytte
P(A|B) = P(A)/P(B)
da A=fællesmængden af A og B.
Skriv et svar til: Sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
