Matematik
Trekant
13. september 2007 af
Nedergaard999 (Slettet)
I en trekant ABC, hvori vinkel B er stump, er
Vinkel A=21,2 grader
[BC] = 6,9
[AC] = 14,2
Beregn vinklerne B og C
Beregn [AB]
Beregn areal af trekant ABC
Er der nogen der kan hjælpe?
Vinkel A=21,2 grader
[BC] = 6,9
[AC] = 14,2
Beregn vinklerne B og C
Beregn [AB]
Beregn areal af trekant ABC
Er der nogen der kan hjælpe?
Svar #2
13. september 2007 af Nedergaard999 (Slettet)
Ja, men det er det lille problem, at jeg faktisk ikke må bruge hjælpemidler til denne opgave, så det går det lidt mere vanskeligt :)
Svar #3
13. september 2007 af Civilingeniøren (Slettet)
Til at finde vinklerne B og C ville jeg anvende sinusrelationerne.
Disse kan også anvendes til at finde |AB|.
Den sidste skal du selv komme med et bud på ;-)
Disse kan også anvendes til at finde |AB|.
Den sidste skal du selv komme med et bud på ;-)
Svar #4
13. september 2007 af The Master (Slettet)
Det er godt at du har "Trekant" under "Matematik" ;-)
Skriv et svar til: Trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
