Matematik
Isolere bogstav
14. september 2007 af
Musepigen (Slettet)
Hej
Jeg har lige denne lille opgave som jeg ikke lige kan gennemskue.. Håber nogen af jer kan hjælpe mig på vej!
V= L * (T-t) * S / d ( d, divideres med parentesen og S'et)
Jeg skal isolere T
Jeg har lige denne lille opgave som jeg ikke lige kan gennemskue.. Håber nogen af jer kan hjælpe mig på vej!
V= L * (T-t) * S / d ( d, divideres med parentesen og S'et)
Jeg skal isolere T
Svar #1
14. september 2007 af Lurch (Slettet)
V= L * (T-t) * S / d
gang begge sider med d
V*d = (L*(T-t)*S)/(d)*d
V*d = L*(T-t)*S
divider begge sider med L*S
(V*d)/(L*S = T-t
Så burde resten være ligetil
gang begge sider med d
V*d = (L*(T-t)*S)/(d)*d
V*d = L*(T-t)*S
divider begge sider med L*S
(V*d)/(L*S = T-t
Så burde resten være ligetil
Skriv et svar til: Isolere bogstav
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
