Matematik

Dobbeltlogaritmisk og enkeltlogaritmisk papir

16. maj 2004 af Lunaluna (Slettet)
Jeg kom lige i tvivl: Hvornår bruger man hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2004 af riquelme (Slettet)

dobbeltlogaritmisk papir bruges til at påvise en sammenhæng af formen y = x^a (potensiel)

enkeltlogaritmisk papir bruges til at påvise en sammenhæng af formen y = a^x (eksponentiel)

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2004 af riquelme (Slettet)

rettelse: y = b*x^a og y = b*a^x

Svar #3
16. maj 2004 af Lunaluna (Slettet)

tak :-)

Skriv et svar til: Dobbeltlogaritmisk og enkeltlogaritmisk papir

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.