Matematik
lysintensitet
15. september 2007 af
Hami-D (Slettet)
L = 100*0,69^x
x er dybden målt i meter under søens overflade.
hvad fortæller tallene 100 og 0,69om lysintensiteten?
og bestem halveringskonstanten for L og forklar hvad dette tal fortæller om lysintensiteten?
hjælp tak ;)
x er dybden målt i meter under søens overflade.
hvad fortæller tallene 100 og 0,69om lysintensiteten?
og bestem halveringskonstanten for L og forklar hvad dette tal fortæller om lysintensiteten?
hjælp tak ;)
Svar #1
15. september 2007 af ibibib (Slettet)
b=100 er lysintensiteten ved søens overflade (x=0).
a=0,69 er fremskrivningsfaktoren. Lysintensiteten falder med 31% (0,69-1=-,31) pr. meter.
Prøv selv de sidste spørgsmål.
a=0,69 er fremskrivningsfaktoren. Lysintensiteten falder med 31% (0,69-1=-,31) pr. meter.
Prøv selv de sidste spørgsmål.
Skriv et svar til: lysintensitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
