Matematik
Hvordan tegner man en cirkel i et koordinatsystem?
16. september 2007 af
Rolf J (Slettet)
?
Svar #3
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
Du kan dog dele cirklen i to funktioner.
Lad en cirkel være givet på formen:
(x-a)^2 + (y-b)^2 = r^2
Du kan isolere y, som giver to funktioner.
f1(x) = y1 = b + sqrt(-a^2 + 2ax + r^2 - x^2)
f2(x) = y2 = b - sqrt(-a^2 + 2ax + r^2 - x^2)
Som du kan indtegne i et koordinatsystem.
Lad en cirkel være givet på formen:
(x-a)^2 + (y-b)^2 = r^2
Du kan isolere y, som giver to funktioner.
f1(x) = y1 = b + sqrt(-a^2 + 2ax + r^2 - x^2)
f2(x) = y2 = b - sqrt(-a^2 + 2ax + r^2 - x^2)
Som du kan indtegne i et koordinatsystem.
Svar #4
16. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
"Hvordan tegner man en cirkel i et koordinatsystem?"
- Ja, fat en passer og lav en rund figur.
- Ja, fat en passer og lav en rund figur.
Skriv et svar til: Hvordan tegner man en cirkel i et koordinatsystem?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
