Spansk

Lille spank overstættelse

16. september 2007 af Dennisan (Slettet)
Der ku være ret hvis der lige var en, der gad tjekke for fejl. TAK:)

1)La madre del fernando habla con el padre del Tõnos.

2)Toman vino.

3)A las diece llegan la madre del chico.

4)¿Cuándo llgais?

5)Llgamos también a las diece.

6)¿Por qué no perparas una tarta para la fiesta del tu amigo?


1) Fernandos mor taler med Tonos far.
2) De drikker vin.
3) Klokken 10 kommer drengens mor.
4) Hvornår kommer i.
5) Vi kommer også kl 10
6) Hvorfor laver du ikke en kage til din vens fødselsdag.

Svar #1
16. september 2007 af Dennisan (Slettet)

Jeg mener selvfølgelig SPANSK ;)

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2007 af MHE (Slettet)

1)La madre del fernando habla con el padre del Tõnos.

= La madre del Fernando habla con el padre del TONO.

2)Toman vino.

OK

3)A las diece llegan la madre del chico.

A las DIEZ LLEGA la madre del chico (ental, ikke flertal)

4)¿Cuándo llgais?

= ¿Cuándo LLEGÁIS? (Husk trykstreg

5)Llgamos también a las diece.

LLEGAMOS también a las DIEZ.

6)¿Por qué no perparas una tarta para la fiesta del tu amigo?

= ¿Por qué no PREPARAS una tarta para EL CUMPLEAÑOS DE tu amigo?

Svar #3
16. september 2007 af Dennisan (Slettet)

Mange tak:)

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2007 af Hoys (Slettet)

# 2 -

Hvorfor bruger du bestemt artikel foran navnene i nr. 1, altså el Tono og el Fernando?

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september 2007 af MHE (Slettet)

#4

Det gør jeg, fordi jeg ikke bruger mine øjne og kun retter dét, mine øjne først fanger... godt spottet.

Korrekt er naturligvis: La madre DE Fernando habla con el padre DE TONO.

Dog kan man godt på spansk af og til have artikel foran et navn, men det er ligesom på tysk "Der Dieter" kun, hvis man kender vedkommende særdeles godt.

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september 2007 af Hoys (Slettet)

# 5 -

Ja, jeg troede, at det måske også var gældende for spansk, altså det tyske, men godt at få det opklaret. Har nemlig set det før, men ikke konsekvent.

Skriv et svar til: Lille spank overstættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.