IT
int og string
17. september 2007 af
pa8n (Slettet)
Hvad betyder de to begreber int og string? nogen der vil give et eksmpel? det er javasprog
Svar #1
17. september 2007 af kleif
int (forkortelse af integer) er en type der kan indeholde et heltal.
string er en type der kan indeholde en streng, dvs. en tekst.
Eksempler:
int yndlingstal = 8;
string mitnavn = "Bjarke";
Bemmærk at tekst skal omgives af gåseøjne, mens tal ikke skal.
string er en type der kan indeholde en streng, dvs. en tekst.
Eksempler:
int yndlingstal = 8;
string mitnavn = "Bjarke";
Bemmærk at tekst skal omgives af gåseøjne, mens tal ikke skal.
Svar #2
17. september 2007 af pa8n (Slettet)
Tak.
Vil du give et konkret eksempel på en konstroktor, felt og metode?
Vil du give et konkret eksempel på en konstroktor, felt og metode?
Svar #3
17. september 2007 af kleif
public class Mig {
String navn;
Mig(String input) {
navn = input;
}
Mig() {
navn = "Ukendt";
}
public void UdskrivNavn(){
Console.WriteLine(navn);
}
}
Forklaring:
Jeg laver en klasse ved navn 'Mig'. Med medlemmet "navn".
Mig(String input) er en implicit constructor, da den tager en parameter med sig.
Mig() er en explicit constructor, da den blot initiasere medlemmerne med default værdier.
public void UdskrivNavn() er en metode der kan kaldes, ved at oprette et 'Mig' object.
Ved ikke hvad der menes med 'felt' - men vil tro det er det samme som et medlem.
String navn;
Mig(String input) {
navn = input;
}
Mig() {
navn = "Ukendt";
}
public void UdskrivNavn(){
Console.WriteLine(navn);
}
}
Forklaring:
Jeg laver en klasse ved navn 'Mig'. Med medlemmet "navn".
Mig(String input) er en implicit constructor, da den tager en parameter med sig.
Mig() er en explicit constructor, da den blot initiasere medlemmerne med default værdier.
public void UdskrivNavn() er en metode der kan kaldes, ved at oprette et 'Mig' object.
Ved ikke hvad der menes med 'felt' - men vil tro det er det samme som et medlem.
Skriv et svar til: int og string
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
