Matematik

koordinater

18. september 2007 af 19-stine (Slettet)
Når længden af vektor a = 2 og længden af vektor b = 4. Og retningsvinklen for vektor a = 37 og retningsvinklen for vektor b = 229.

hvordan finder jeg koordinaterne til vektor a og vektor b?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2007 af peter lind

(x,y) = |a|(cos(v), sin(v))

Skriv et svar til: koordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.