Matematik
femkant
18. september 2007 af
19-stine (Slettet)
Hvordan bestemmer jeg den stumpe vinkel mellem diagonalerne AC og BE, i femkanten ABCDE som er udspændt af punkterne A (-3;-2), B (2;-1), C (3;2), D (-1;5) og E (-5;1)?
Svar #1
18. september 2007 af peter lind
Bestem vektorerne AC og BE. Find skalarproduktet af disse vektor. Du har så to mulige løsninger nemlig AC*BE = |AC|*|BE|cos(v) eller
AC*BE = -AC|*|BE|cos(v). Hvilken af løsningene du skal bruges afgøres af at v skal være stump
AC*BE = -AC|*|BE|cos(v). Hvilken af løsningene du skal bruges afgøres af at v skal være stump
Skriv et svar til: femkant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
