Matematik

Reducer

18. september 2007 af Karl-smart (Slettet)
Nogen der vil være fuldstændig kanon venlige og hjælpe mig med at reducer. Har lidt problemer, som jeg håber vil få rettet på !


a) x*x-2xy+y*y
/
x*x-y*y

b) x*x+y*y+2xy
/
x*x-y*y

c) a*a-2ab+b*b
/
a*a-b*b

d) w*w-v*v
/
w*w+2wv+v*v


Håber i vil være søde at hjælpe mig :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2007 af kazyka (Slettet)

a) x^2+y^2-2xy

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2007 af peter lind

Du skal bruge (a+b)^2 = a^2 + b^2 +2ab, (a-b)^2 = a^2 + b^2 - 2ab samt
a^2-b^2 = (a-b)*(a+b). Der skal blot skiftes navn.

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2007 af kazyka (Slettet)

jeg glemte den sidste reduktion som du lavede

Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.