Matematik
Vektor - retningsvektor
18. september 2007 af
Mælkebøtten (Slettet)
(2)
Lad der være givet punktet Q(6,6) og vektor-a=(1)
og P(4,5)
1. Bestem en ligning for den rette linie l, der går gennem Q, og som har vektor-a som retningsvektor.
Er der nogen der kan hjælpe mig igang med denne opgave?
Lad der være givet punktet Q(6,6) og vektor-a=(1)
og P(4,5)
1. Bestem en ligning for den rette linie l, der går gennem Q, og som har vektor-a som retningsvektor.
Er der nogen der kan hjælpe mig igang med denne opgave?
Svar #1
18. september 2007 af Mælkebøtten (Slettet)
sorry
______________________________________________(2)
Lad der være givet punktet Q(6,6) og vektor-a=(1)
og P(4,5)
1. Bestem en ligning for den rette linie l, der går gennem Q, og som har vektor-a som retningsvektor.
Er der nogen der kan hjælpe mig igang med denne opgave?
______________________________________________(2)
Lad der være givet punktet Q(6,6) og vektor-a=(1)
og P(4,5)
1. Bestem en ligning for den rette linie l, der går gennem Q, og som har vektor-a som retningsvektor.
Er der nogen der kan hjælpe mig igang med denne opgave?
Skriv et svar til: Vektor - retningsvektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
