Fysik

kJ og J

20. september 2007 af Lisa02 (Slettet)
Er kJ og J ikke det samme?

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2007 af hund (Slettet)

Er 1000 og 1 det samme?

Ikke helt. Det er dog begge tal.

J = Joule = mål for energi.

1 J = 1 Joule

1 kJ = 1 Kilo Joule = 1000 Joule

k'et står for kil0, der betyder 1000.

ok?

Svar #2
20. september 2007 af Lisa02 (Slettet)

jep, tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2007 af mathon


...du har nogle enheds-præfix'er i din DATA-bog!!!

Skriv et svar til: kJ og J

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.