Matematik

Skriftlig mat b-niveau 2004

17. maj 2004 af Petrine (Slettet)
Hejsa

Hvordan gik det med jer i dag?

Det gik mildt sagt røv-dårligt for mig - vil nærmest være glad for at få 6 - den var meget sværere end jeg havde regnet med. I opgaven uden hjælpemidler har jeg slet ikke set noget lign. cosinus/sinus opgaven i de ti eksamenssæt jeg regnede da jeg forberedte mig...

Jeg kunne ikke få de rigtige resultater, tiden løb for hurtigt og da jeg kom hjem opdagede jeg at jeg havde overset at man skulle udregne arealet i opg 1.

Øv, mand.

Mvh Petrine

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2004 af starF (Slettet)

Du piver da lidt for meget :). Jeg var oppe idag, dog mat. A-niveau, jeg fik regnet sættet igennem 2 gange og havde 15 min. til at sidde og stene.

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

#1 Du er nok bedre udstyret fra naturens side, så.

#0 sin og cos kan altid dukke op uden hjælpemidler, men du ved da, at sin = modstående katete over hypotenusen. Hvis den modstående katete er 7, og sin til vinklen er 3/5, har du en simpel ligning med én ubekendt. Oplysningen om cos var slet ikke nødvendig.

Svar #3
17. maj 2004 af Petrine (Slettet)

#1 Jeg har givet mig selv lov til at pibe, for jeg har meget ondt af mig selv :-)
Jeg vil slet ikke høre på at du havde mere tid, jeg sad og kæmpede og lavede fejl og måtte skrive om - tro mig - jeg er nok den langsommeste regner i hele universet. Terminsprøven gik ellers rigtig godt, men jeg synes at opgavesættet i dag tog uendelig lang tid... 03, here I come :-)

#2 Jo, nu ved jeg det men den formel havde jeg da lykkelig glemt :-)

Mvh Petrine

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2004 af Blaabjerg (Slettet)

Hehe, vil give petrine ret...
Jeg syntes også opgaverne var sværere end dem til terminsprøven og end alle de andre eksamensopgaver...

Jeg var så dum at læseopg. 2 forkert.

Fik lavet det hele, men jeg har garanteret lavet en masse dumme fejl.

Syntes til gengæld normalfordeling opgaven var yderst nem, den kunne man lave i mens man sad og ventede på sine hjælpemidler... Syntes den uden hjælpemidler var utrolig nem, lige bortset fra trekansopgaven hehe...

Nogen der har en point/karakter skala for eksamens opgaverne?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. maj 2004 af kronquist (Slettet)

Hvilken formel brugte I i opgave 2)a)?

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. maj 2004 af kronquist (Slettet)

Og, ja den uden hjælpemidler var det rene barnemad!

Svar #7
17. maj 2004 af Petrine (Slettet)

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer04/vurderingsgrundlag-b-niveau2004-8-2og2004-8-2-sf.pdf?menuid=150560

Det er vist pointskalaen...

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

#5 cosinusrelationerne
(Jeg var på standardforsøget)

Svar #9
17. maj 2004 af Petrine (Slettet)

ved I hvor mange point man skal have for at få de enkelte karakterer? NOget med at man skal have 50 point for at få 6 ik?

Mvh Petrine

Brugbart svar (0)

Svar #10
17. maj 2004 af kronquist (Slettet)

45 point, så har du et 6 tal hjemme.

Brugbart svar (0)

Svar #11
17. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Man skal have mindst 50% (ikke points) for at bestå.

»Et samlet pointtal for en besvarelse kan således ikke umiddelbart overføres til en karakter.« (Citat fra linket i #7).

Brugbart svar (0)

Svar #12
17. maj 2004 af kronquist (Slettet)

Hvad fik I arealet af parallelogrammet til ?

Brugbart svar (0)

Svar #13
17. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

148 tror jeg

Svar #14
17. maj 2004 af Petrine (Slettet)

Jeg syntes at opgaven uden hjælpemidler var let nok - bortset fra trekants-opgaven hvor jeg havde glemt formlen :-) Opgaverne m. hjælpemidler derimod....

Brugbart svar (0)

Svar #15
17. maj 2004 af starF (Slettet)

Man skal have over ½ delen rigtig for at bestå!

60%=6
85%=10
95%=11
100%=muligvis13

Brugbart svar (0)

Svar #16
17. maj 2004 af kronquist (Slettet)

Skal lige være sikker på det her.

I opgave 2 brugte i formlen a^2=b^2+c^2-2bc*CosA. til at finde den anden side ?

Brugbart svar (0)

Svar #17
17. maj 2004 af kronquist (Slettet)

Altså AC

Brugbart svar (0)

Svar #18
17. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Ja.

Brugbart svar (0)

Svar #19
17. maj 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Så vidt jeg husker i hvert fald.

Brugbart svar (0)

Svar #20
17. maj 2004 af teambladez (Slettet)

Hvordan lavede i opgaven, hvor man skulle bestemme monotoniforholdene?

Hvordan kan man finde nulpunkter til ligning, da den differentieret giver blandt andet x^4....

Via substitution.... t = x^2

Men hvordan så med facit, så har man t=0 v t= 4 (mener jeg, at jeg fik nulpunkterne til)....

P.s. Nu snakker jeg om "opgaven med hjælpemidler"!

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.