Matematik

andengradspolynomiet

21. september 2007 af thelife (Slettet)
hej

der står i min opg at bestemværdimægden for andengradspolynomiet ved

f(x)-x^2


mener de jeg skal finde toppunkt

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2007 af mathon


mener du f(x) = x^2 ???

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2007 af mathon


f(x) = x^2

Vm(f) = R- = R+U{0}

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2007 af Munck (Slettet)

Hvis du finder toppunktet, så kan du da i hvert fald afgøre værdimængden..
I dit tilfælde med -x^2 er der dog tale om et minimumspunkt (bunden), ikke et toppunkt.

Svar #4
21. september 2007 af thelife (Slettet)

nej med minus på


for at finde minimumspunkt skal man så skrive den her ind -x^2

får man det så lommeregne resultatetn

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2007 af mathon


f(x) = -x^2

Vm(f) = R+ = R-U{0}

Svar #6
21. september 2007 af thelife (Slettet)

jeg har ikke haft noget med R endnu

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. september 2007 af mathon


f(x) = -x^2

Vm(f) = ]-oo;0]

Skriv et svar til: andengradspolynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.