Matematik

Differentier funktioner??

21. september 2007 af Saiyuri (Slettet)
Jeg forstår ikke helt hvad jeg skal gøre i denne opgave:

Differentier hver af funktionerne:

f(x)= x^6 + 3x^5 - x + 6
osv..

Er det det samme som at finde f'??

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2007 af mathon


...har du aldrig hørt om (x^n)' = n*x^(n-1) ???...

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2007 af mathon


f(x)= x^6 + 3x^5 - x + 6

f'(x) 6*x^5 +...osv...

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2007 af mathon


f(x)= x^6 + 3x^5 - x + 6

f'(x) =(x^6 + 3x^5 - x + 6 )' = (x^6)' + (3x^5)' - (x)' + (6)'

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2007 af josemaria (Slettet)

Ja, det er det samme som at finde f'(x)

Svar #5
21. september 2007 af Saiyuri (Slettet)

mange tak. Det har jeg styr på, jeg vidste bare ikk om det var det samme.

Skriv et svar til: Differentier funktioner??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.