Matematik

f '(pi/2)

22. september 2007 af LiseKirstine (Slettet)
nogen der vil hjælpe mig med opgave 1 b..
http://peecee.dk/?id=69148

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2007 af josemaria (Slettet)

Først skal du jo finde f'(x).
Da det er et produkt, skal du benytte dig af produktreglen:

f'(x)*g(x)+ f(x)*g'(x)

I dit tilfælde er:
f(x)= 3x
f'(x)=3
g(x)=sin(x)
g'(x)=cos(x)

Så indsætter du bare dem i formelen, og beregner f'(pi/2).


Svar #2
22. september 2007 af LiseKirstine (Slettet)

troede jeg skulle differentier ligningen først

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2007 af josemaria (Slettet)

Jamen det er også det du gør når du bruger produktreglen.
Produktreglen= differentation af et produkt.

Svar #4
22. september 2007 af LiseKirstine (Slettet)

hov tænkte på noget andet glem det svar

Svar #5
22. september 2007 af LiseKirstine (Slettet)

kan du guiede mig lidt mere for kan ik finde noget om produktreglen i mone noter eller bog, jeg er list lost

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. september 2007 af mathon


se
http://peecee.dk/index.php?id=69152

Svar #7
22. september 2007 af LiseKirstine (Slettet)

hmm ok så er jeg med synes bare ikke vi kaldte den produktreglen men ok tak

Skriv et svar til: f '(pi/2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.