Matematik

Isoler i formel Hjælp

25. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
Isoler P i formlen

F*(P+J)+z=H



Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2007 af ibibib (Slettet)

F*(P+J)+z=H

F*(P+J)=H-z

P+j=(H-z)/F

osv.

Svar #2
25. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

havd betyder skråstregen ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2007 af ibibib (Slettet)

Det er en brøkstreg.

Svar #4
25. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

okay, er resultatet så

(H-z)
-----=P
(F-J)

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2007 af ibibib (Slettet)

Nej.
P+j=(H-z)/F
P=(H-z)/F - J

Svar #6
25. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

okay tak :)

Skriv et svar til: Isoler i formel Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.