Matematik

Vektorer!

26. september 2007 af omar90 (Slettet)
Er der en der kan hjælpe mig med denne opgave ..

a= vektor a og b= vektor b.

|a|=2, |b|=3 og |a+b|=3

Beregn gradtallet for vinklen mellem a og b.

Svar #1
26. september 2007 af omar90 (Slettet)

:S

Svar #2
26. september 2007 af omar90 (Slettet)

hvordan finder jeg vektor a og vektor b?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2007 af Jean

Hint:


Skriv et svar til: Vektorer!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.