Matematik
vilkårlige trekanter..hjælp.
26. september 2007 af
iJakobi (Slettet)
Hvordan skal jeg løse denne opgave.
I en trekant ABC er følgende opgivet:
B=94 c=18 og arealet er 124. bestem længden af a
jeg tror jeg skal gøre sådan
124=0,5*18 xSin(94)... hvordan løser isolere jeg x og finder længden a. ??
I en trekant ABC er følgende opgivet:
B=94 c=18 og arealet er 124. bestem længden af a
jeg tror jeg skal gøre sådan
124=0,5*18 xSin(94)... hvordan løser isolere jeg x og finder længden a. ??
Svar #1
26. september 2007 af MichaelS (Slettet)
Du isolére a ved at dividere igennem med 1/2 * b * sin(V)
Svar #3
26. september 2007 af josemaria (Slettet)
T=1/2*a*c*sin(B) <=>
124 = 1/2*a*18*sin(94)
Så isolerer du bare a.
124 = 1/2*a*18*sin(94)
Så isolerer du bare a.
Svar #4
26. september 2007 af josemaria (Slettet)
124 = 1/2*a*18*sin(94) <=>
124/sin(94) = 1/2*a*18 <=>
124/sin(94)/18 = 1/2*a <=>
124/sin(94)/18/(1/2) = a <=>
a = 124/(sin(94)*18*1/2)
124/sin(94) = 1/2*a*18 <=>
124/sin(94)/18 = 1/2*a <=>
124/sin(94)/18/(1/2) = a <=>
a = 124/(sin(94)*18*1/2)
Skriv et svar til: vilkårlige trekanter..hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
