Matematik
calculus
28. september 2007 af
bea-bea (Slettet)
hej
er der nogle der kan hjælpe mig med at løse denne ligning?
S sqrt(x)dx / (4+x)^2
jeg har prøvet at løse den ved substition..men kan ikke få det til at gå op..
er der nogle der kan hjælpe mig med at løse denne ligning?
S sqrt(x)dx / (4+x)^2
jeg har prøvet at løse den ved substition..men kan ikke få det til at gå op..
Svar #2
28. september 2007 af math-freak++ (Slettet)
okay, jeg antager du mener:
S sqrt(x)dx / (4+x)^2 .
S sqrt(x)dx = x^1,5/1,5= (2/3) * sqrt(x^3)
Dermed er
S sqrt(x)dx / (4+x)^2 = (2/3) * sqrt(x^3) /(4+x)^2
S sqrt(x)dx / (4+x)^2 .
S sqrt(x)dx = x^1,5/1,5= (2/3) * sqrt(x^3)
Dermed er
S sqrt(x)dx / (4+x)^2 = (2/3) * sqrt(x^3) /(4+x)^2
Skriv et svar til: calculus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
