Fysik
dosisækvivalentet
29. september 2007 af
saif89_dk (Slettet)
En tidligere russisk agent blev forgiftet med 210,84PO i London. Han vejede 80 kg da han blev forgiftet. Halveringstiden for 210,84 Po er 138,38 dage. Hver gang henfalder udsendes en partikel med energien 5,12 MeV.
Bestem dosisækvivalentet hvis han indtog 0,5 gram.
Jeg har regnet på det, men ved ikke må det er rigtig.
H=D*Q
D=Eabs/m
Q=20
D= 8,2*10^-19/80kg= 1,64*10^-18 Gy
H= 20*1,64*10^-18= 3,28*10^-17 Sv
En tidligere russisk agent blev forgiftet med 210,84PO i London. Han vejede 80 kg da han blev forgiftet. Halveringstiden for 210,84 Po er 138,38 dage. Hver gang henfalder udsendes en partikel med energien 5,12 MeV.
Bestem dosisækvivalentet hvis han indtog 0,5 gram.
Jeg har regnet på det, men ved ikke må det er rigtig.
H=D*Q
D=Eabs/m
Q=20
D= 8,2*10^-19/80kg= 1,64*10^-18 Gy
H= 20*1,64*10^-18= 3,28*10^-17 Sv
Skriv et svar til: dosisækvivalentet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
