Fysik

p som funktion af V

01. oktober 2007 af siimba (Slettet)
Hej,
Skal lave en graf med p som funktion af V - og blev pludselig helt i tvivl om hvad der hhv. skal være på y-aksen og hvad der skal være på x-aksen

Er der helt forkert at V skal være på y-aksen og p på x-aksen??

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2007 af peter lind

Jeg ved ikke hvad p pg V står for; men hvis du skal have p som funktion af V, så skal p afsættes ud af y-aksen og V ud af x-aksen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2007 af janko (Slettet)

hvad handler din opgave om ?
El lære ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

p er nok trykket og V volumen ved konstant temperatur p*V=nRT måske?

Svar #4
01. oktober 2007 af siimba (Slettet)

Gaslovene..

Mega svært hvis i spør' mig :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

p=k/V, p og V er omvendt proportionale, du har sikker tegnet funktionen:
y=1/x på et tidspunkt - brug det.

Skriv et svar til: p som funktion af V

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.