Matematik

Brøk til decimaltal

01. oktober 2007 af Pattingss (Slettet)
Hej!

Rimelig funny spørgsmål.

Hvordan regner man en brøk om til et decimaltal?
Er der ikke en bestemt formel?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2007 af ibibib (Slettet)

Divider tæller med nævner.

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Divider.

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2007 af mathon

3/7 = ca. 0,428571

4/5 = 8/10 = 0,8

14/6 = 7/3 = ca. 2,33333

Skriv et svar til: Brøk til decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.