Matematik
vektorer
02. oktober 2007 af
LarsUlri (Slettet)
Min opgave lyder:
Om vektoren a og b oplyses:
længden af vektor a= 2, længden af vektor b=3, vektor a * vektor b =5
Bestem længden af projektionen af vektor a på vektor b.
Er der nogen der kan hjælpe mig? forstå ikke helt hvordan jeg finder lægden?
Om vektoren a og b oplyses:
længden af vektor a= 2, længden af vektor b=3, vektor a * vektor b =5
Bestem længden af projektionen af vektor a på vektor b.
Er der nogen der kan hjælpe mig? forstå ikke helt hvordan jeg finder lægden?
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
