Matematik
nem ligning
04. oktober 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hej, hvordan regner man denne ligning ud?
Hvad er fremgangsmåde?
x^2-6x = 0
Hvad er fremgangsmåde?
x^2-6x = 0
Svar #1
04. oktober 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Først konstaterer man, at x er fælles faktisk i begge led på venstresiden af ligningen, så
x² - 6x = 0 =>
x(x - 6) = 0
og så bruger man derefter nulreglen.
Svar:
x = 0 eller x = 6
Først konstaterer man, at x er fælles faktisk i begge led på venstresiden af ligningen, så
x² - 6x = 0 =>
x(x - 6) = 0
og så bruger man derefter nulreglen.
Svar:
x = 0 eller x = 6
Skriv et svar til: nem ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
