Matematik
tekstregning
04. oktober 2007 af
Matersvært (Slettet)
Nogle der kan hjælpe?
Stil om som ligning: og løs den.
4 katte og 3 killinger vejer ialt 44 kg. mens 3 katte og 2 killinger vejer 32 kg. Alle katte vejer det samme og alle killinger vejer det samme hvor meget vejer en kat? og hvor meget vejer en Killing?
Stil om som ligning: og løs den.
4 katte og 3 killinger vejer ialt 44 kg. mens 3 katte og 2 killinger vejer 32 kg. Alle katte vejer det samme og alle killinger vejer det samme hvor meget vejer en kat? og hvor meget vejer en Killing?
Svar #1
04. oktober 2007 af peter lind
Kald vægten af en kat x og vægten af en kylling y. Du har så
4*x + 3*y = 44 kg
3*x + 2*y = 32 kg
4*x + 3*y = 44 kg
3*x + 2*y = 32 kg
Skriv et svar til: tekstregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
