Matematik
Vektorer
06. oktober 2007 af
purs (Slettet)
Bestemmelse af skæringspunkter mellem linierne med parameterfremstilling.
jeg har to linier:
l: (x,y)=(17,6)+t*(-8,13),t og
m: (x,y)=(-3,7)+t*(4,9),s
Hvordan er det lige man skriver det ind på lommeregneren?
Har prøvet med:
solve(17+(-8)*t=6+13*t and -3+4*s=7+9*s{t,s})
"too few agguments" .. altså forkert
Vil meget gerne have hjælp her!!
Mange tak
jeg har to linier:
l: (x,y)=(17,6)+t*(-8,13),t og
m: (x,y)=(-3,7)+t*(4,9),s
Hvordan er det lige man skriver det ind på lommeregneren?
Har prøvet med:
solve(17+(-8)*t=6+13*t and -3+4*s=7+9*s{t,s})
"too few agguments" .. altså forkert
Vil meget gerne have hjælp her!!
Mange tak
Svar #2
06. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
2 ligninger med to ubekendte:
17-8t=-3+4s
og
6+13t=7+9s
17-8t=-3+4s
og
6+13t=7+9s
Svar #3
07. oktober 2007 af Nejtaktilspam (Slettet)
Det ser også udmiddelbart ud til at du har glemt at kommaseparere argumenter ne i solve funktionen, og det er derfor den giver dig "too few arguments".
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
