Matematik
Vektorer.... det haster ....
08. oktober 2007 af
Mucahida (Slettet)
Hej
Jeg har lige en opgave som jeg forsøger at regne ud men kan desværre helt finde ud af hvad jeg skal gøre..
Opgaven lyder således:
Vektorerne a og b er bestemt ved, at
a= (6) og b= (t)
(k) (-2)
- Bestem k, således at retningsvinklen for vektor a er 65 grader
- Bestem t, således at retningsvinklen for vektor b er 230 grader
- Find lægden af vektorer a og b.
Jeg har lige en opgave som jeg forsøger at regne ud men kan desværre helt finde ud af hvad jeg skal gøre..
Opgaven lyder således:
Vektorerne a og b er bestemt ved, at
a= (6) og b= (t)
(k) (-2)
- Bestem k, således at retningsvinklen for vektor a er 65 grader
- Bestem t, således at retningsvinklen for vektor b er 230 grader
- Find lægden af vektorer a og b.
Svar #1
08. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Oplysningene er forkerte, der skal mindst 2 koordinater til at beskrive en vektor v=x*i+y*j, hvor i og j er enhedsvektorerne. Kig lige igen på opgaven og skriv det hele herind.
Svar #2
08. oktober 2007 af Mucahida (Slettet)
jo oplysningerne er rigtige .
altså vi har vektorer a = (6)
(k)
og vektorer b= (t)
(-2)
altså vi har vektorer a = (6)
(k)
og vektorer b= (t)
(-2)
Svar #3
09. oktober 2007 af JonesJ2 (Slettet)
sæt det ind i formlen for vinkel mellem vektorer, og derefter sæt resultatet til cos(din vinkler) :D
Skriv et svar til: Vektorer.... det haster ....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
