Matematik
Vektor
08. oktober 2007 af
ekim-dahl (Slettet)
Håber nogle ved hvordan man starter på denne opgave:
Under en sejlads sejler en båd 6 sømil mod øst, derefter 5 sømil mod nordvest og endelig 3,5 sømil mod sydvest. Hvor langt er båden fra sit udgangspunkt.
Den er squ svær ;)
Under en sejlads sejler en båd 6 sømil mod øst, derefter 5 sømil mod nordvest og endelig 3,5 sømil mod sydvest. Hvor langt er båden fra sit udgangspunkt.
Den er squ svær ;)
Svar #2
08. oktober 2007 af sveegaard (Slettet)
Prøv at se på, at en vektors vektorkoordinater er:
a = (|a|*cos(v), |a|*sin(v))
hvor |a| er længden af vektoren og v er vinklen mellem vektoren og x-aksen.
Nordvest er v = 135 grader og sydvest er v = 225 grader.
a = (|a|*cos(v), |a|*sin(v))
hvor |a| er længden af vektoren og v er vinklen mellem vektoren og x-aksen.
Nordvest er v = 135 grader og sydvest er v = 225 grader.
Skriv et svar til: Vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
