Matematik
vektor
09. oktober 2007 af
stine.20 (Slettet)
nogen som kan hjælpe?
hvad skal k være når vektor a=(k+1;2k+1) og vektor b=(k-1;1) skal være ortogonale. og det samme når de skal være paralelle?
hvad skal k være når vektor a=(k+1;2k+1) og vektor b=(k-1;1) skal være ortogonale. og det samme når de skal være paralelle?
Skriv et svar til: vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
