Matematik

Hjææælp ..

10. oktober 2007 af Jeez (Slettet)
1/3 + 1/4 + 1/x = 1

Bøvl med denne opgave, så hvis jeg kunne få et par mellemregninger, forklaringer og et par facit er jeg en glad dreng ..

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2007 af Esbenps

Start med at flytte 1/3 og 1/4 over på højresiden. Derefter kan du bare tage den reciprokke værdi på begge sider:

1/x = 1 - 1/3 - 1/4

x = 1/(1 - 1/3 - 1/4)

Tallet (1 - 1/3 - 1/4) kan du selv regne ud...

Skriv et svar til: Hjææælp ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.