Fysik

Fysik sprog

10. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)
Hvad betyder disse enheder i fysiksprog (hele ordet)

Ws = (watt i sekundter måske??)
s/h = (sekundter i ???)
Wh =

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2007 af mathon

Ws: Watt-sekunder (stavet rigtigt)

s/h sekunder pr time (h = hour = time)

Wh: watt-timer

Svar #2
10. oktober 2007 af Lisa02 (Slettet)

ok, tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2007 af Esbenps

Som en uddybelse til #1:

Watt er givet som joule per sekund, så W*s = J/s*s = J (det vil sige energi)

W*h = J/s * 3600s = 3600J (igen energi)...

Skriv et svar til: Fysik sprog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.